detector.media
21.09.2011 11:53
Нацрада привітала «Детектор медіа» з ювілеєм і нагородила почесною грамотою

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення привітала колектив інтернет-видання «Детектор медіа» із 10-річним ювілеєм і нагородила почесною грамотою.

 

Грамоту вручено «за вагомий внесок у розвиток засобів масової інформації, активне висвітлення діяльності вітчизняних організацій та з нагоди 10-ї річниці від дня заснування».

 

 

 

 

 


 

 

Текст привітання:

 

Дорога наша «Детектор медіа»!

 

Щиро і сердечно вітаємо вас із десятиріччям від дня заснування.

За ці десять років «Детектор медіа» стала не лише головним засобом масової інформації у телерадіоінформаційній сфері України, а й школою репортерів, аналітиків, журналістів, медіа-експертів.

Безперечно, ваше видання є для багатьох фахівців медіагалузі «стартовою сторінкою» робочого дня. Це не лише орієнтир, але і вказівник для роботи.

Нам особливо приємно відзначити велике увагу, яку приділяє «Детектор медіа» висвітленню всіх аспектів діяльності регуляторного органу у сфері телебачення і радіомовлення, яким є Національна рада. У цьому контексті хотілось би наголосити на головному принципі журналістики, якого дотримуються ваші кореспонденти - у будь-якій ситуації подавати позиції двох або й трьох сторін. Плюралістичний погляд на основні події медіасфери - це ваше велике досягнення, і в цьому неабияка заслуга незмінного шеф-редактора «Детектор медіа» Наталі Лигачової.

У цей святковий день зичимо всім вам, шановні «Детектор медіа», доброго настрою і граних вражень. Нехай збуваються всі ваші мрії і амбіції. Всім співробітникам бажаємо кар'єрного зростання, журналістам і репортерам - визнання, але тільки не за рахунок компромісів із совістю. Залишайтеся, шановні колеги, вірними самі собі і своїм читачам.

 

З повагою,

 

Володимир Манжосов

Оксана Головатенко

Лариса Мудрак

Євген Баранов

Оксана Єлманова

Ірина Опілат

Микола Фартушний

 

Нагадаємо, також «Детектор медіа» привітали президент України Віктор Янукович і його радник Ганна Герман, голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович.

 

Фото Павла Довганя

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY