Микола Васильков вироблятиме реаліті для «2+2» і буде ведучим «Бол-фут»

16 Вересня 2011
17215
16 Вересня 2011
12:40

Микола Васильков вироблятиме реаліті для «2+2» і буде ведучим «Бол-фут»

17215
Микола Васильков вироблятиме реаліті для «2+2» і буде ведучим «Бол-фут»

Футбольне реаліті для телеканалу «2+2» вироблятиме продакшн Миколи Василькова. Про це «Детектор медіа» розповів генеральний продюсер каналу Олександр Асаулюк.

 

«Це була його ідея, він (Микола Васильков - ТК) організував весь процес, і я сподіваюсь, що він буде ведучим. Ще ми ведемо переговори стосовно одного дуже відомого футболіста. Але оскільки переговори ще не завершені, я не буду називати його прізвище. Але я сподіваюсь, що саме він стане співведучим програми і головною діючою особою в шоу», - зазначив Олександр Асаулюк.

 

Як уже повідомляла ТК, у цьому проекті канал шукатиме нову «зірку футболу» для команди «Динамо».

 

Також Микола Васильков вестиме ще один проект каналу - іронічну програму «Бол-фут».

 

Нагадаємо, компанія Миколи Василькова також виробляла проект «Інший футбол» для ICTV, а сам пан Васильков був її ведучим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17215
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду