Тузов зніматиме кіно

8 Вересня 2011
10777
8 Вересня 2011
17:38

Тузов зніматиме кіно

10777
Тузов зніматиме кіно

Дмитро Тузов написав заяву про звільнення з ТОНІСа сьогодні, 8 вересня, й надалі планує зняти фільм про Об'єднані Арабські Емірати. Про це він розповів у коментарі «Детектор медіа».

 

За його словами рішення піти з каналу він прийняв через те, що на ТОНІСі вже третій місяць працює нова команда, і її формують нові керівники.

 

«Сказати чесно, на ТОНІСі часто змінювались команди, приходили нові керівники і все починалось спочатку: штатний розклад, співбесіди, робота з психологами, тестування на предмет професійної придатності, написання бюджетів, затвердження концепції. Летучки, наради - інколи зранку до ночі. Коли доходило власне до виробництва програм, народ вже був дещо втомлений і нервово перезбуджений. І ось, коли на каналі мають початись зміни і здійснитись мрії телепродюсерів про початок фінансування виробництва, закупівель продукції, обладнання, я мав вирішити для себе наступну дилему: починати все спочатку, або спробувати щось змінити в історії власного кохання до ТБ. Я обрав другий пункт», - сказав він.

 

Також він додав, що розлучення з ТОНІСом відбулося «спокійно, без істерики і биття посуду». Дмитро Тузов переконує, що на каналі за час його роботи не було цензури і він сподівається, що ця традиція об'єктивного мовлення буде збережена. «Відтепер - це відповідальність новопризначеного генерального директора Олександра Бутка й топ-менеджерів всіх ланок, нових журналістів та ведучих новин, які приходять на канал», - сказав пан Тузов.

 

Надалі пан Тузов планує знімати фільми. Завтра він летить до Об`єднаних Арабських Еміратів і зніматиме фільм про цю країну. Також улітку він проїхав всю Європу власним автомобілем і знімав подорож у HD. І тепер створюватиме фільм про наш континент.

 

«Для чого в Україні таке кіно? Знаєте, із своїх подорожей світом я збагнув, що можна повчитись чомусь корисному у будь-якої нації світу. І завжди у своїх фільмах чи програмах роблю певні, важливі, як на мене, акценти: наприклад, як індіанці Амазонії використовують нові енергозберігаючі технології. Чим людству може загрожувати винищення тропічних лісів (пряма аналогія з неконтрольованою вирубкою дерев під Києвом і по всій Україні, зокрема, лісового фонду - під котеджі «сильних світу сього»). Що саме грузини називають реформами. Крім того, хочу зробити програми про подорожі Україною», - розказав він.

 

Також Дмитро Тузов зазначив, що хоче й надалі вести прямі ефіри: «Тож чи це буде робота в продакшн-студії, чи на якомусь каналі - покаже майбутнє».

 

Свої останні роботи «Дорога на Ельдорадо» та «Невідома Грузія» пан Тузов розмістив на YouTube.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10777
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1108
4613 дн. тому
2 Рим: А шо Костерин?))) Живой Костерин и здоровый. медиа-сообщество он больше не интересует. "Папа римский помер - и фиг с ним!"
Рим
4613 дн. тому
И правильно сделал, что ушёл... Он там уже лишний, чужой ещё в недавно родном месте. Успехов Вам, Дмитрий! P.S. А где Костерин, Телекритика? Куда он растворился??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду