АМКУ вивчає тарифи «Зеонбуду»

5 Вересня 2011
9676
5 Вересня 2011
11:35

АМКУ вивчає тарифи «Зеонбуду»

9676
АМКУ вивчає тарифи «Зеонбуду»

Антимонопольний комітет України розпочав дослідження обґрунтованості тарифів провайдера загальнонаціональних мультиплексів МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5 «Зеонбуд». Про це під час інтернет-конференції в агентстві «ЛігаБізнесІнформ» повідомив перший заступник голови АМКУ Рафаель Кузьмін.

 

«Зараз проводиться дослідження діяльності ТОВ "Зеонбуд" на предмет дотримання вимог конкуренційного законодавства. Якщо ми встановимо, що тарифи на телекомунікаційні послуги є економічно необґрунтованими, цього оператора буде притягнено до відповідальності», - сказав пан Кузьмін.

 

Як писала «Детектор медіа», до АМКУ з приводу тарифів «Зеонбуду» звернулася Незалежна асоціація телерадіомовників.

 

«Ми вже неодноразово звертали увагу на те, що тарифи ТОВ "Зеонбуд" завищені і призведуть до збитковості принаймні регіональних мовників. За нашими розрахунками, вони в 4-5 разів більші за собівартість послуг, і наразі ми звернулись до Антимонопольного комітету України із повідомленням про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, адже ТОВ "Зеонбуд" є монополістом», - сказала ТК керівник центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду