detector.media
05.09.2011 11:35
АМКУ вивчає тарифи «Зеонбуду»

Антимонопольний комітет України розпочав дослідження обґрунтованості тарифів провайдера загальнонаціональних мультиплексів МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5 «Зеонбуд». Про це під час інтернет-конференції в агентстві «ЛігаБізнесІнформ» повідомив перший заступник голови АМКУ Рафаель Кузьмін.

 

«Зараз проводиться дослідження діяльності ТОВ "Зеонбуд" на предмет дотримання вимог конкуренційного законодавства. Якщо ми встановимо, що тарифи на телекомунікаційні послуги є економічно необґрунтованими, цього оператора буде притягнено до відповідальності», - сказав пан Кузьмін.

 

Як писала «Детектор медіа», до АМКУ з приводу тарифів «Зеонбуду» звернулася Незалежна асоціація телерадіомовників.

 

«Ми вже неодноразово звертали увагу на те, що тарифи ТОВ "Зеонбуд" завищені і призведуть до збитковості принаймні регіональних мовників. За нашими розрахунками, вони в 4-5 разів більші за собівартість послуг, і наразі ми звернулись до Антимонопольного комітету України із повідомленням про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, адже ТОВ "Зеонбуд" є монополістом», - сказала ТК керівник центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY