detector.media
02.09.2011 17:45
У Полтаві здивовані претензіями Андрушка
Інцидент у Ромодані вважали вичерпаним

Голова Миргородської районної ради Наталія Дудник здивована появою 26 серпня в блозі журналіста СТБ Сергія Андрушка на «Українській правді» інформації про перешкоджання його роботі, оскільки вважала інцидент, що стався ще 7 серпня в селищі Ромодані, вичерпаним. Про це йдеться в коментарі, наданому прес-службою Полтавської обласної державної адміністрації.

 

«Виникло непорозуміння, яке, на щастя, нам оперативно вдалося залагодити. Дивує, що ця інформація з'явилася три тижні потому, оскільки ми були переконані, що це питання вичерпано в той же день», - зазначила пані Дудник.

 

Нагадаємо, 26 серпня Сергій Андрушко у блозі на «Українській правді» повідомив, що в селищі Ромодан Миргородського району представник міліції заборонив йому проводити зйомки, посилаючись на те, що знімати заборонила райдержадміністрація: «Вас ніхто не запрошував». Цей інцидент стався ще 7 серпня, зазначають у прес-службі Полтавської ОДА.

 

«У дійсності реальних підстав для цього непорозуміння немає і не могло бути», - вважають у прес-службі ОДА та на підтвердження наводять той факт, що цього року Сергію Андрушку неодноразово давали інтерв'ю голова Миргородської районної ради та заступники голови райдержадміністрації, журналісти мали можливість спілкуватися з мешканцями населених пунктів Ромодан, Шарківщина, Черевки Миргородського району. «7 серпня в Ромодані після втручання органів влади знімальній групі Сергія Андрушка було створено найсприятливіші умови для роботи. Потому від нього отримали запевнення про відсутність будь-яких претензій», - повідомляють в прес-службі ОДА.

 

Також вони нагадують, що з приводу незрозумілих дій працівника міліції в УМВС України в Полтавській області призначено службову перевірку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY