«Мега» запустив рекламну кампанію від Leo Burnett

1 Вересня 2011
9629
1 Вересня 2011
14:34

«Мега» запустив рекламну кампанію від Leo Burnett

9629
«Мега» запустив рекламну кампанію від Leo Burnett

Телеканал «Мега» запустив 1 вересня рекламну кампанію нового телевізійного сезону зі слоганом «Тепер потрібен тільки один канал». Макети для білбордів розробила рекламна агенція «Leo Burnett Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Тендер на розробку нової рекламної кампанії «Мега» було оголошено на початку серпня. Серед усіх заявників найцікавішу концепцію запропонувало рекламне агентство «Leo Burnett Україна». Розроблена ним рекламна кампанія триватиме до кінця вересня 2011 року.

 

«Понад рік команда "Мега" працювала над новою концепцією телеканалу. За цей час нам вдалося добре зарекомендувати себе на українському телевізійному ринку і знайти свою нішу. Тепер "Мега" - єдиний український канал, який виконує не тільки розважальну, але й просвітницьку функції на всі 100%. Кампанія "Leo Burnett Україна" допоможе нам донести нову концепцію каналу до нашого глядача. Ці хлопці по-справжньому талановиті. І дорогі, проте вони цього варті», - прокоментував генеральний директор телеканалу «Мега» Костянтин Стрюков.

 

«Ми ніколи не займаємося просуванням брендів у традиційному змісті слова. Наше завдання - відкрити у продукті кожного нашого клієнта щось справді цінне. Те, що здатне змінити життя людства на краще. Коли нам запропонували взяти участь у тендері "Мега", ми "вчепилися" в унікальність продукту каналу - де самостійні частини контенту разом створюють абсолютно нове і цілісне бачення. Ми віримо в подальше зростання аудиторії "Мега" також завдяки рекламній кампанії, яка підкреслює це нове бачення», - зазначив директор «Leo Burnett Україна» Юрій Луценко.

 

Зазначимо, що в новому сезоні «Мега» покаже документальні фільми і програми BBC, Discovery, History Channel, Animal Planet, National Geographic, а також серіали «Віртуози» (Hustle), «Божевільні» (Mad Men), «Лютер» (Luther), науково-розважальні проекти власного виробництва «Іграшки для дорослих», «10 правил успіху», «Мегатренди», «Інсайдер» і «Хіти Інтернету».

 

 


 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9629
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду