М1 покаже «Міс Всесвіт» у прямому ефірі

30 Серпня 2011
4165
30 Серпня 2011
13:00

М1 покаже «Міс Всесвіт» у прямому ефірі

4165
М1 покаже «Міс Всесвіт» у прямому ефірі

Телеканал М1 отримав ексклюзивне право трансляції в прямому ефірі фіналу ювілейного 60-го конкурсу «Міс Всесвіт», який пройде в Бразилії. Про це повідомляє прес-служба.

 

Трансляція розпочнеться на М1 о 4:00 у ніч з 12 на 13 вересня.

 

Україну на «Міс Всесвіту» представлятиме 22-річна Олеся Стефанко.

 

Як нагадують у прес-службі М1, цього року оргкомітет «Міс Всесвіту» вперше дав можливість країнам голосувати за учасниць, і результати голосування будуть враховані при підрахунку голосів журі. Інтернет-голосування вже розпочалося на офіційному сайті конкурсу www.missuniverse.com і триватиме до 11 вересня включно. Голосування безкоштовне, потрібна лише реєстрація (з однією e-mail-адресою можна проголосувати до 10 разів на день).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду