Прем’єра «Джентльменів на дачі» на ICTV – 2 вересня, «Самозванців» – 3 вересня

29 Серпня 2011
8796
29 Серпня 2011
12:31

Прем’єра «Джентльменів на дачі» на ICTV – 2 вересня, «Самозванців» – 3 вересня

8796
Прем’єра «Джентльменів на дачі» на ICTV – 2 вересня, «Самозванців» – 3 вересня

Реаліті-шоу «Джентльмени на дачі» стартує на ICTV 2 вересня о 19:15. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Нагадаємо, в цьому проекті 10 колишніх ув'язнених намагатимуться побудувати нове життя й адаптуватися в ньому. Вестиме реаліті Анатолій Барбакару.

 

А прем'єра проекту «Самозванці» на ICTV відбудеться 3 вересня о 22:35.

 

Як писала «Детектор медіа», це шоу для каналу виробляє компанія Friends Production за форматом To Tell The Truth («Скажи правду») компанії Freemantle Media. У програмі «зіркові» судді намагатимуться відгадати, хто з учасників програми є самозванцем, а хто насправді має «небанальну історію» - рідкісний фах, вражаюче хобі, драматичний життєвий поворот.

 

Хто стане ведучим «Самозванців», канал поки не розголошує. «Музикант і ведучий програми «3 тайм» Олександр "Фоззі" Сидоренко?  Шоумен Дмитро Перепьолкін, знайомий глядачам каналу за проектами "Море по коліно" та "Чудо-люди"? Телеведучий і сценарист Антон Лірник? А може відомий нам Вадим Галигін? Подейкують, що на знімальному майданчику був помічений і Гена Попенко. А може ведучим буде Андрій Молочний? Втім, кожен з них стверджує, що шоу вестиме саме він», - зазначають у прес-службі ICTV.

 

Нагадаємо, що ще одна прем'єра осіннього сезону - спортивно-розважальний проект «Битва націй» - стартує на ICTV 4 вересня і виходитиме щонеділі о 17:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8796
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду