ICTV запустить шоу про «самозванців», які будуть обманювати зірок

22 Червня 2011
15326
22 Червня 2011
12:27

ICTV запустить шоу про «самозванців», які будуть обманювати зірок

15326
ICTV запустить шоу про «самозванців», які будуть обманювати зірок

ICTV запускає розважальний проект «Самозванці» про людей незвичайний професій. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Чотирьом "зірковим" суддям у кожному з трьох раундів шоу протистоятимуть троє учасників. Один з героїв матиме у своїй біографії небанальну історію - рідкісний фах, вражаюче хобі, драматичний життєвий поворот. Двоє інших будуть самозванцями, які майстерно вдаватимуть головного героя. Кожен суддя протягом хвилини матиме змогу поставити учасникам запитання, аби вирахувати самозванців. Наприкінці судді приймають рішення - хто, на їхню думку, говорить правду. Що частіше помиляються "зірки", то більше грошей отримують учасники», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Для цього проекту ICTV проводить кастинг. Для участі у ньому варто заповнити анкету на сайті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду