Тетяна Даниленко і Павло Кужеєв встановили рекорд: 52 години телемарафону

25 Серпня 2011
12992
25 Серпня 2011
16:13

Тетяна Даниленко і Павло Кужеєв встановили рекорд: 52 години телемарафону

12992
Тетяна Даниленко і Павло Кужеєв встановили рекорд: 52 години телемарафону

25 серпня о 16:00 завершився телемарафон «Українська незалежність» на 5-му каналі, присвячений 20-й річниці Незалежності України, що тривав рівно 52 години.

 

Як повідомляє прес-служба 5-го каналу, він має увійти у світову історію як найдовший у світі телевізійний марафон у форматі ток-шоу, зареєстрований «Книгою рекордів Ґіннеса». Встановлення рекорду також фіксували представники Національного реєстру рекордів України.

 

Вели марафон без перерв на сон Тетяна Даниленко і Павло Кужеєв.

 

В останній годині марафону обговорювали його підготовку і проведення. У студію прийшли ті, хто працював за кадром, у тому числі генеральний продюсер Юрій Стець, шеф-редактор Володимир Мжельський, генеральний директор Іван Адамчук, а також власник 5-го каналу Петро Порошенко.

 

Попередній світовий рекорд у даній номінації належав Сержио Галіані (Перу), який встановив його у 2007 році. Загальний хронометраж того марафону склав 50 годин 9 хвилин.

 

В Україні рекорд ведення найдовшого телемарафону належить Валентинові Щербачову. Ним було проведено 4 марафони у якості незмінного ведучого. Перший, який зафіксований у «Книзі рекордів України» відбувся на київському кабельному телеканалі IVK (20 червня 1997 року) тривав 25 годин, у марафоні взяли участь 50 гостей, у студію надійшло більше 3 000 дзвінків, другий на «Гравісі» - 30 годин, третій на КДР ТРК (у квітні 2008 року) - 32 години і останній (лютий 2010) - 24 години.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12992
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду