Переможці пітчингу Держкіно отримають 70 млн грн на зйомку фільмів

21 Серпня 2011
15412
21 Серпня 2011
12:22

Переможці пітчингу Держкіно отримають 70 млн грн на зйомку фільмів

15412
Переможці пітчингу Держкіно отримають 70 млн грн на зйомку фільмів

Державне агентство України з питань кіно розподілить 70 млн грн. бюджетних коштів між переможцями пітчингу кінопроектів. Про це повідомляє прес-служба агентства.

 

Нагадаємо, пітчинг - це презентація кінопроектів з метою пошуку інвесторів для фінансування. Продюсер ігрового кіно, член Експертної комісії з питань кінематографії Державного агентства України з питань кіно Олена Фетисова та продюсер документального кіно, член Експертної комісії з питань кінематографії Державного агентства України з питань кіно Світлана Зинов'єва під час майстер-класу пояснили механізм пітчингу.

 

За обмежений проміжок часу претендентам надається можливість переконати професійних гравців кінобізнесу - інвесторів та представників кіностудій - у тому, що новий проект вартий того, щоби вкладати в нього гроші.

 

Цього року вперше саме в такий спосіб визначатимуться переможці другого туру на здобуття державної підтримки. Під час першого туру роботи відбирала Експертна комісія з питань кінематографії Державного агентства України з питань кіно. До її складу входили Роман Балаян, Олег Фіалко, Сергій Борденюк, Володимир Войтенко, Анатолій Матешко, Антон Пугач, Андрій Халпахчі, Алік Шпилюк та інші. У програмі відбору цього року конкурують більше 100 кінопроектів.

 

Цього року конкурс кінопроектів для формування Програми виробництва та розповсюдження фільмів на 2011-2012 рр. проходить за новими вимогами: оцінюються не просто сценарії фільмів, як це було раніше, а кінопроект у цілому. Претенденти на державну підтримку окрім сценарію фільму представляють режисерське бачення твору, маркетингову стратегію, фестивальну або прокатну історію фільму.

 

Список кінопроектів, що пройшли до другого етапу конкурсного відбору

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15412
Теги:
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фубля
4630 дн. тому
Вы лучше попросите опубликовать полный список экспертной комиссии - и узнаете имена победителей. Питчинг! Курам на смех. Матешко в комиссии, а его жена приходит на консультацию...
Lin
4630 дн. тому
ТК - пожалуйста! не забудьте потом написать о победителях! )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду