СТБ обрав ведучого для «Феномена»

19 Серпня 2011
13703
19 Серпня 2011
17:13

СТБ обрав ведучого для «Феномена»

13703
СТБ обрав ведучого для «Феномена»

Канал СТБ визначився з кандидатурою ведучого для шоу «Феномен». Ним стане білоруський музикант та ведучий Георгій Колдун. Про це ТК повідомили у прес-службі телеканалу.

 

Нагадаємо, «Феномен» ‑ змагальна телепрограма з елементами реаліті-шоу, в основі якої ізраїльська програма «Наступник», яка виходила в Ізраїлі 2006 року. У тій програмі Урі Геллер шукав собі наступника. Головне завдання учасників проекту ‑ здивувати глядачів, автора і творця шоу «Феномен» ілюзіоніста Урі Геллера, який також є суддею шоу «Битва екстрасенсів» СТБ. Переможець отримає грошовий приз і титул «Головний феномен України».

 

«Феномен» стартує 29 серпня і виходитиме по понеділках о 20.10.

 

Довідка:

Георгій Колдун - білоруський композитор, працював радіоведучим на «Альфа-радіо», «Радіо ОНТ». Володар премії «Золоте вухо» і призу глядацьких симпатій на телевізійному конкурсі «Телевершіна-2010» та «Телевершіна-2011».


У 2008 році випустив дебютний альбом «Фрагменти», є автором слів і музики більшості музичних композицій. Учасник музичних телепроектів «СТС запалює суперзірку» (СТС, Росія), «Знайди чудовисько» (ТВЦ, Росія), «Павлинка NEW», «Батлейка», «Дві зірки» на ОНТ. Ведучий проектів «Місце зустрічі» («Інтер», Україна), «Міс Інтерконтиненталь-2009», «Міс Білорусь-2010», «Естрадний коктейль», «Телевершіна» (ОНТ).


З 2007 року є постійним і незмінним ведучим інтелектуальної гри «Один проти всіх» на телеканалі ОНТ.

 

Фото - georgekoldun.com

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13703
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іва
4643 дн. тому
в рот нам наши ноги!!!
Колдунья
4644 дн. тому
Ох ебать колотить!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду