СТБ запустить талант-шоу «Феномен» за форматом програми Урі Геллера

25 Березня 2011
15084
25 Березня 2011
11:10

СТБ запустить талант-шоу «Феномен» за форматом програми Урі Геллера

15084
СТБ запустить талант-шоу «Феномен» за форматом програми Урі Геллера

Телеканал СТБ запустить нове талант-шоу «Феномен», участь у якому будуть брати люди з феноменальними можливостями. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Наразі СТБ проводить кастинги і шукає учасників для шоу, які би володіли такими здібностями, як телекінез, читання думок, левітація, гіпноз, віщування тощо.

 

Головне завдання учасників проекту - здивувати глядачів, автора і творця шоу «Феномен» - ілюзіоніста Урі Геллера, який також є суддею шоу «Битва екстрасенсів» каналу СТБ.

 

Переможець шоу отримає грошовий приз і титул «Головний Феномен України».

 

 

 

«Феномен» - змагальна телепрограма з елементами реаліті-шоу, в основі якої ізраїльська програма «Наступник», яка виходила в Ізраїлі в 2006 році, темої програми був пошук Урі Геллером наступника. «Феномен» виходила на американському телеканалі NBC восени 2007 у форматі змагання десяти фокусників. У ролі суддів були Урі Геллер і Крісс Анджел, а вів програму Тім Вінсент. Переможець повинен був отримати 250 тисяч доларів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15084
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4791 дн. тому
Шановний ostap! Не сподівайтеся. Бородянські, Ковалі, Пінчуки та іже з ними - тільки покірні слуги долі. Поки усі ці співи, пляски, хфабрики та всякі "мудо-люди" :) приноситимуть рейтинги та долю - вони будуть їх знімати!!! Якщо наше з Вами любе населення їх ХОЧЕ і ДИВИТЬСЯ - доведеться нам з Вами терпіти усі ці шоу. Як там було у древньому Римі? Хліба й видовищ? Так нічого ж і не змінилося! :)
Правдоруб
4791 дн. тому
На ICTV - "Чудо-люди", на "СТБ" - "Феномен". Похоже, что у "Пинчуков" не только с фантазией слабо, но и с координацией действий внутри группы. Глядишь, скоро на всех их каналах одновременно одни и те же шоу будут идти, только с разными названиями :-)))))
ostap
4791 дн. тому
Як же вони задовбали своїми талант-шоу. Дуже вірю що після Танців з зірками та ще кількох зальотів на гроші,Бородянський попуститься і припинить ці дебільні клон-шоу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду