«Феномен» закінчився з нижчою за середню часткою

8 Листопада 2011
9742
8 Листопада 2011
14:46

«Феномен» закінчився з нижчою за середню часткою

9742
«Феномен» закінчився з нижчою за середню часткою

7 листопада останній випуск шоу «Феномен» взяв рейтинг 2,75%, частку 8,63% за вибіркою «Вся Україна», аудиторія 18-54 (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

Однак за вибіркою «50 тис.+» показники проекту вищі: рейтинг 3,36%, частка 10,76%.

 

В середньому «Феномен» на СТБ мав частку 9,51% за «Всією Україною» та 10,66% за «50 тис.+».

 

Фінал проекту мав нижчі показники за середні каналу, адже СТБ минулого тижня (31 жовтня - 6 листопада) мав частку 10,64% за «Всією Україною» та 12,19% за «50 тис.+».

 

«Детектор медіа» звернулася до прес-служби СТБ із запитанням, чи має намір канал запускати другий сезон цього шоу, і чекає на відповідь.

 

Нагадаємо «Феномен» на СТБ стартував 29 серпня. Головним завдання учасників проекту було здивувати глядачів, автора і творця шоу «Феномен» - ілюзіоніста Урі Геллера, який також є суддею шоу «Битва екстрасенсів» каналу СТБ.

 

Як уже повідомила «Детектор медіа», «головним феноменом України» став Артем Тихевич, якого глядачі називали «Володарем стихій». Він виграв головний приз програми - 500 тис. грн.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9742
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
foollove
4564 дн. тому
Мені, наприклад, 16 років і я теж з неабияким задоволенням дивлюся цю програму. На даний час "Феномен" став найкращою програмою із усіх, де використовуються феноменальні здібності. З усією душею вітаю Артема Тихевича з перемогою. Казка житеме вічно!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду