«Українська правда» заведе блоги усім бажаючим

18 Серпня 2011
7885
18 Серпня 2011
17:19

«Українська правда» заведе блоги усім бажаючим

7885
«Українська правда» заведе блоги усім бажаючим

Уже провела редизайн блогів. Мета - покращити юзабіліті
 
«Українська правда» змінила дизайн своїх блогів, повідомляє комерційний відділ видання.
Мета нового дизайну - забезпечити легшу та зручнішу роботу авторів. А починаючи з осені публікувати тексти у цьому розділі зможуть усі бажаючі.
 
Нині серед дописувачів УП 154 запрошених блогери, публікації яких викладалися у хронологічному порядку. Після змін концепції контент впорядковується за розділами: політика, спорт, шоу-бізнес, культура, суспільство і економіка. Записи також групуються в теми, щоб об\'єднати думки блогерів стосовно актуальних подій - Євро 2012, суд над Тимошенко тощо. Також у порядку експерименту впроваджено систему видалення блогерами коментарів до своїх записів.
 
Користувачі соцмережі Facebook можуть коментувати блоги без реєстрації на сайті через свій фейсбук-логін і дізнаватись через фан-сторінку про нові записи.
 
Блоги з\'явились на «Українській правді» в 2007 році. Серед блогерів видання - Оксана Забужко, Віталій Кличко, Арсен Аваков,  Інна Богословська, Ганна Герман, Юрій Єхануров, Євген Іхельзон, Леонід Кравчук, Сергій Лещенко, Олег Медведев, Мустафа Найем, Костянтин Стогній, Андрій Шевченко та інші відомі журналісти, політики, письменники та спортсмени.
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7885
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду