«Україна» хоче у цифрі запустити канали «Кіноточка», «НЛО-ТБ» та «Спорт»

12 Серпня 2011
25120
12 Серпня 2011
17:30

«Україна» хоче у цифрі запустити канали «Кіноточка», «НЛО-ТБ» та «Спорт»

25120
«Україна» хоче у цифрі запустити канали «Кіноточка», «НЛО-ТБ» та «Спорт»

Група «Україна» подала п'ять заявок на конкурс на вільні місця в цифрових мультиплексах (багатоканальних телемережах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5) із загальнонаціональним покриттям.

 

Зокрема, йдеться про  канали під логотипами «Україна», «Кіноточка», «Новини», «НЛО-ТБ» та «Спорт». Останні чотири канали - нові.

 

Як вже повідомляла  ТК, «Україна» планувала запустити кіноканал восени 2010 року. Однак згодом керівник відділу стратегічного планування медіагрупи Іван Букреєв зазначив, що формат нового каналу ще обговорюється і менеджмент  визначаються з тим, чи буде запущений найближчим часом саме кіноканал. «Група розглядає різноманітні рішення. Це не лише кіноканали, є маса інших форматів. У нас не стоїть завдання випустити кіноканал до певного числа. Ми маємо нарощувати аудиторію і шукати ніші, які цікаві глядачам і цікаві нам з точки зору бізнесу», - сказав він.

 

Нагадаємо, на конкурс виставлено 28 каналів у чотирьох мультиплексах із загальнонаціональним покриттям. У цій категорії надійшло 59 заяв від 54 телерадіоорганізацій, які розглядатимуться в понеділок, 15 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25120
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритике
4612 дн. тому
Этой с позволения сказать новости - 2 недели. Позор профильному изданию!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду