Цибульська залишає «Підйом». Шукатимуть нову ведучу

9 Серпня 2011
21117
9 Серпня 2011
15:58

Цибульська залишає «Підйом». Шукатимуть нову ведучу

21117
Цибульська залишає «Підйом». Шукатимуть нову ведучу

Ведуча Ольга Цибульська залишає «Підйом». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила піар-директор Нового каналу  Ольга Балабан.

 

За її словами, незабаром канал оголосить кастинг нової ведучої. Також піар-директор не виключає, що новий сезон «Підйом» може розпочати з двома ведучими: Романом Скрипіним і Андрієм Шабановим.

 

«Фреймут, Педан та Притула були цілісним організмом. Ми не бачимо цілісності у новій команді. І нам потрібен інший образ ведучої», - зазначила Ольга Балабан.

 

Також вона сказала, що Ольга Цибульська залишається у команді Нового і продовжуватиме вести «Зону ночі».

 

Нагадаємо, у травні «Підйом» залишили ведучі Ольга Фреймут, Олександр Педан  і Сергій Притула.  Як повідомляла раніше ТК, усі троє займуться «сольними проектами». Новими ведучими «Підйому» стали Роман Скрипін, Ольга Цибульська, Андрій Шабанов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21117
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ну и Скрипин
4610 дн. тому
Совсем недавно Р.Скрыпин так хвалил свою со-утреницу Цибульскую. Но, наверное, все, о ком Скрыпин говорит положительно, кончают плохо.
Ух, Чубенко
4614 дн. тому
Убрать Шабанова. Это двуязычие никуда не годится
Эх Лысенко
4614 дн. тому
ТОлько Фреймут, а тогда и Притулу с Педаном вернуть
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду