Перший національний покаже документальний цикл Вадима Кастеллі про життя інвалідів

5 Серпня 2011
8583
5 Серпня 2011
16:29

Перший національний покаже документальний цикл Вадима Кастеллі про життя інвалідів

8583
Перший національний покаже документальний цикл Вадима Кастеллі про життя інвалідів

З 8 серпня Перший національний раз на тиждень транслюватиме документальний цикл «Насамперед ми люди» режисера Вадима Кастеллі про життя інвалідів у США та Україні. Про це «Детектор медіа» повідомили в медіацентрі «Розмай», що є виробником фільму.

 

«Насамперед ми люди» - це серія документальних фільмів, знятих журналістами громадської організації «Розмай», що розповідає про життя інвалідів у США та Україні, їхні права, можливості і таланти, творчу та громадську активність.

 

Над серіалом працювали: продюсер, режисер - Вадим Кастеллі, продюсер - Лері Клемедж (США), автор сценарію - Вероніка Маковій; оператор - Віктор Завальнюк, режисер монтажу - Любов Дроздовська, монтаж - Володимир Лисай. Серіал створено за сприяння Бюро підтримки медіа Державного департаменту США, Адміністрації президента України та Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

Вадим Кастеллі розповів, що ідея створення фільму на таку тематику виникла не спонтанно, вона логічно витікала з попередніх соціальних проектів «Розмаю». «Ми звикли бачити людей у візках, які не можуть в'їхати на високі тротуари; сліпих, що навпомацки йдуть вулицею. Сприймаємо це як норму. Журналістська допитливість змусила нас поставити питання - а як живеться інвалідам у світі?» - зазначив він.

 

Прем'єрний показ першої серії відбудеться в понеділок, 8 серпня, об 11:05 в ефірі Першого національного.

 

Відеорепортаж з презентації циклу «Насамперед ми люди».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8583
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
авалон
4654 дн. тому
никто не делает про бедняг ничего кроме первого национального....Вопрос-ПОЧЕМУ???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду