detector.media
05.08.2011 12:52
Через стрілянину, влаштовану журналістом, порушили кримінальну справу
Роздратований аварійною ситуацією журналіст стріляв у повітря

Слідчий відділ ГУ МВС України в місті Києві порушив кримінальну справу через стрілянину, влаштовану журналістом. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

 

Справа порушена за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України.

 

За повідомленням прес-служби, 31 липня в Києві 38-річний журналіст однієї з телекомпаній рухався на автомобілі зі своєю дружиною по вулиці Васильківській. Раптом їх «підрізала» жінка-водій автомобіля Daewoo Lanos. У відповідь на непорозуміння, що виниклого під час дорожнього руху, журналіст зупинив водія Daewoo та зробив кілька пострілів у повітря із зареєстрованого травматичного пістолета «Форт-12Р».

 

Під час суперечки він пошкодив лобове скло Daewoo Lanos та намагався завдати водієві тілесні ушкодження, висловлюючись при цьому нецензурною лайкою.

 

Начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук не називає ім\'я журналіста, оскільки той попросив уникнути розголосу, зазначає лише, що він працює продюсером на одному з телеканалів, а його дружина - журналістом.

 

За словами пана Поліщука, журналістська родина їхала разом з дитиною, коли їх «підрізали», створивши тим аварійну ситуацію. Чоловік не знав, що за кермом Daewoo Lanos жінка, а в авто - двоє дітей. Речник столичної міліції наголошує, що журналіст стріляв у повітря, а лобове скло пошкодив, вдаривши по ньому рукою, коли Daewoo Lanos почала рушати з місця події та зачепила його за руку. «Він визнає, що не стримався», - додав пан Поліщук.

 

Досудове слідство у справі триває, повідомляє прес-служба МВС.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY