Андрій Богданович став першим заступником гендиректора Кіровоградської ОДТРК

3 Серпня 2011
15607
3 Серпня 2011
13:37

Андрій Богданович став першим заступником гендиректора Кіровоградської ОДТРК

15607
Андрій Богданович став першим заступником гендиректора Кіровоградської ОДТРК

Головний продюсер Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії Андрій Богданович призначений першим заступником генерального директора цієї ОДТРК. Про це «Детектор медіа» повідомили в ОДТРК.

 

Пан Богданович обійняв посаду 1 серпня після погодження його кандидатури в Державному комітеті телебачення і радіомовлення.

 

З 2010 року Андрій Богданович працював головним продюсером на Кіровоградській ОДТРК, генеральним директором якої є Вадим Мурований.

 

Раніше, у середині 1990-х років Андрій Богданович грав у кіровоградських командах КВК і працював на місцевих теле- і радіостанціях. У 2000 році переїхав з Кіровограда до Києва. У 2006 році працював у проекті Comedy Club UA - був автором і редактором. На початку 2007 року став ведучим новин «Один день» на каналі К1. Згодом був співавтором і ведучим гумористичного шоу «Українці афігенні» на ICTV, учасником проекту «Недоторкані» (сатиричний політичний серіал, знятий компанією «Мостелефільм» на замовлення ТРК «Україна», який так і не вийшов в ефір) і гумористичного шоу ГПУ на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15607
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду