Кіровоградська ОДТРК покаже реаліті-шоу за оригінальним форматом (+ВІДЕО)

12 Червня 2011
17626
12 Червня 2011
15:58

Кіровоградська ОДТРК покаже реаліті-шоу за оригінальним форматом (+ВІДЕО)

17626
Кіровоградська ОДТРК покаже реаліті-шоу за оригінальним форматом (+ВІДЕО)

Телеканал «Кіровоград» запускає реаліті-шоу «Статський радник», головна мета якого - сформувати кадровий резерв області. Крім того, телешоу фактично ще й виконує функцію якісного підбору персоналу в облдержадміністрацію. Про це «Детектор медіа» розповів один із продюсерів шоу Максим Гілєвой.

 

Щоб стати учасником, із кінця травня на сайті проекту всі охочі можуть заповнити спеціальну анкету, де поміж іншим треба вказати, до якої саме спеціалізації вони бажають долучитися. Після 27 червня, коли завершиться термін подачі заявок, організатори оберуть 36 найперспективніших. Але й із тими проведуть цілий комплекс «оцінювальних процедур»: письмове есе, ігрові симуляції, психологічні тести тощо. Зрештою, для участі в самому телепроекті оберуть лише 24 учасників. Їм запропонують пройти «квест».

 

За словами Максима Гілєвого, «квест» - це 12 практичних завдань за темами проектів Кіровоградської області. Також на цьому етапі високопосадовці та успішні бізнесмени регіону проведуть учасникам майстер-класи.

 

На фінішній прямій залишаться лише дванадцятеро найкращих. Їх обиратиме журі на чолі з... губернатором Кіровоградщини Сергієм Ларіним. Крім того, лише один із переможної дванадцятки стане особистим радником голови облдержадміністрації. Саме ця обставина й дала назву проекту.

 

 

Нагадаємо, це не єдиний випадок співпраці губернатора Ларіна з Кіровоградською ОДТРК. Як писав Media Sapiens, Кіровоградська ОДТРК переживає період злету, не в останню чергу - завдяки політичній волі Сергія Ларіна і щедрому фінансуванню Партії регіонів, яка вочевидь готує собі якісний медіамайданчик для майбутніх місцевих виборів. З минулого року телеканалом «Кіровоград» керує київська команда на чолі з Андрієм Богдановичем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17626
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Еще более Кировоградец
4703 дн. тому
Ну, во-первых, Богданович не зам. генерального, а главный продюсер. Стыдно Кировоградцу не знать правдивую информацию! Во-вторых, он курирует новости, делает итоговую еженедельную программу,занимается наполнением эфира контентом и вообще занимается творческой стороной вопроса. А в- третьих, судя по предыдущему описанию, он иногда повторяет действия более половины старых сотрудников. Не показывайте пример Богдановичу-))).
Кировоградець
4704 дн. тому
Телеканалом "Кировоград" руководит команда во главе с Вадимом Мурованым, а не Богдановичем!!! Последний хоть и является замом генерального, но на самом деле просто ходит по коридорам телерадиокомпании, заказывает еду в ближайшем кафе и пьет спиртные напитки из ближайшего спецмагазина. Стыдно такому изданию как «Телекритика» давать неправдивую информацию.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду