Вадим Мурований очолив Кіровоградську ОДТРК

8 Листопада 2010
25150
8 Листопада 2010
10:24

Вадим Мурований очолив Кіровоградську ОДТРК

25150
Вадим Мурований очолив Кіровоградську ОДТРК

Телепродюсер і сценарист Вадим Мурований став генеральним директором Кіровоградської ОДТРК. Цю інформацію ТК підтвердив перший заступник голови Держкомтелерадіо Олександр Курдинович. «З минулого тижня Вадим Мурований очолює Кіровоградську ОДТРК. Він телевізійник, і це той рідкісний випадок, коли людина дійсно на своєму місці», - сказав Олександр Курдинович.

 

Нагадаємо, що колишній ген директор Кіровоградської ОДТРК Сергій Омельчук став першим заступником гендиректора КДР ТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25150
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду