detector.media
03.08.2011 13:37
Андрій Богданович став першим заступником гендиректора Кіровоградської ОДТРК
Андрій Богданович став першим заступником гендиректора Кіровоградської ОДТРК

Головний продюсер Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії Андрій Богданович призначений першим заступником генерального директора цієї ОДТРК. Про це «Детектор медіа» повідомили в ОДТРК.

 

Пан Богданович обійняв посаду 1 серпня після погодження його кандидатури в Державному комітеті телебачення і радіомовлення.

 

З 2010 року Андрій Богданович працював головним продюсером на Кіровоградській ОДТРК, генеральним директором якої є Вадим Мурований.

 

Раніше, у середині 1990-х років Андрій Богданович грав у кіровоградських командах КВК і працював на місцевих теле- і радіостанціях. У 2000 році переїхав з Кіровограда до Києва. У 2006 році працював у проекті Comedy Club UA - був автором і редактором. На початку 2007 року став ведучим новин «Один день» на каналі К1. Згодом був співавтором і ведучим гумористичного шоу «Українці афігенні» на ICTV, учасником проекту «Недоторкані» (сатиричний політичний серіал, знятий компанією «Мостелефільм» на замовлення ТРК «Україна», який так і не вийшов в ефір) і гумористичного шоу ГПУ на «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY