Головреда для українського Esquire почнуть шукати не раніше листопада

2 Серпня 2011
9714
2 Серпня 2011
11:48

Головреда для українського Esquire почнуть шукати не раніше листопада

9714
Головреда для українського Esquire почнуть шукати не раніше листопада

Sanoma Media Ukraine відкриє вакансію головного редактора української версії журналу Esquire не раніше листопада-грудня 2011 року. Про це йдеться в офіційному повідомленні видавничого дому.

 

«Зараз ведуться переговори і узгодження деталей з Hearst Corp. (власник ліцензії. - ТК). За підсумками переговорів, орієнтовно наприкінці вересня буде підписаний контракт. До цього моменту ми не розглядаємо і не будемо розглядати кандидатури на посаду головного редактора українського Esquire, а також на інші редакційні посади. До кадрового питання ми повернемося в листопаді-грудні 2011 року: коли вакансія буде відкрита, про це дізнаються всі, як і про призначення головного редактора», - зазначають у видавництві.

 

Раніше «Дуся» писала, що на посаду головного редактора українського Esquire розглядали кандидатури Володимира Петрова, Влада Іваненка і Казбека Бектурсунова.

 

Як писала ТК, перший номер українського Esquire планують випустити наступного року. Орієнтовна роздрібна ціна становитиме 50 грн, перші наклади - близько 25 тис. Перший час локальні матеріали займатимуть близько 35-40%, але до кінця 2012 року становитимуть 50%. Інвестиції в запуск проекту оцінюються у $2 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9714
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бойко
4651 дн. тому
Смешно насчет отсрочки главного редактора и кандидатов Петрова с Бектурсуном. Но тоже жалко младшую дочь и зятя министра Бойко - никто их журнал поднимать не хочет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду