Вийшов перший номер українського Esquire

20 Березня 2012
10829
20 Березня 2012
18:50

Вийшов перший номер українського Esquire

10829
Вийшов перший номер українського Esquire

19 березня вийшов у продаж перший номер української версії журналу Esquire. Про це повідомляє прес-служба видавця видання Sanoma Media Ukraine.

 

 

 

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», його наклад становить 25 тис. примірників, вартість - 45 грн, розповсюджуватиметься видання по всій Україні.

 

«Это журнал для умных и начитанных мужчин с жаждой к приключениям и хорошим вкусом. Читатели Esquire - успешные и целеустремленные. Уверенные в себе. Достигли того этапа в жизни, когда четко понимают, чего хотят и к чему стремятся. Знают толк в хороших вещах и в достижениях современной культуры. Для них важна качественная информация и возможность выбора, касается ли это новой яхты или еще одной пары ботинок», - йдеться у повідомленні видавництва.

 

У першому номері вийшли такі матеріали: «Работница Качановской колонии комментирует распорядок дня Юлии Тимошенко», «Звезды современного искусства от Дэмиена Херста до Мэттью Барни переодеваются в сутаны священников», «Спортивный журналист проводит три дня с композитором Эннио Морриконе», «Мэр Лондона Борис Джонсон об отношениях с детьми», «Писатель Сергей Жадан о мобильных телефонах», «Писатель Адольфыч об историческом значении Виктора Пелевина» та «Исследователь волков Шон Эллис о том, что фастфуд делает с людьми».

 

Окрім цього у номері вийшли матеріали про актора Гері Олдмана, ресторатора Алена Дюкасса, керівника балетного цеху на станкобудівельному заводі, людину, яка видавала себе за мільйонера, щоб повернути до України викрадену картину Караваджо тощо.

 

Свій аналіз першого випуску Esquire вже зробила «Дуся».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10829
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НоуSer
4419 дн. тому
Знайшлася б і автура. Замовили б тому ж Жадану - хіба не напише? Просто Есквайр - це журнал, який експлуатує стереотипи споживацького мисленняі. Наприклад, такий, що російська мова - дорожча і гламурніша, ніж українська.
Олександр Михельсон
4420 дн. тому
Leone - та покупали бы и на украинском, просто светские горе-писаки на нем говорить не умеют. т. е. автуры нет.
Leone
4420 дн. тому
Так на украинском никто покупать не буде и так такой дорогой шедевр
Piranja
4420 дн. тому
«Это журнал для умных и начитанных мужчин..." - чому так вузько ? Відколи це даний журнал визначає гендерні рамки ? А ціна... 45 грн. ... Не зажерлися, панове видавці ?
Квазар
4421 дн. тому
Какая же она украинская версия? На русском ведь!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду