detector.media
02.08.2011 11:48
Головреда для українського Esquire почнуть шукати не раніше листопада

Sanoma Media Ukraine відкриє вакансію головного редактора української версії журналу Esquire не раніше листопада-грудня 2011 року. Про це йдеться в офіційному повідомленні видавничого дому.

 

«Зараз ведуться переговори і узгодження деталей з Hearst Corp. (власник ліцензії. - ТК). За підсумками переговорів, орієнтовно наприкінці вересня буде підписаний контракт. До цього моменту ми не розглядаємо і не будемо розглядати кандидатури на посаду головного редактора українського Esquire, а також на інші редакційні посади. До кадрового питання ми повернемося в листопаді-грудні 2011 року: коли вакансія буде відкрита, про це дізнаються всі, як і про призначення головного редактора», - зазначають у видавництві.

 

Раніше «Дуся» писала, що на посаду головного редактора українського Esquire розглядали кандидатури Володимира Петрова, Влада Іваненка і Казбека Бектурсунова.

 

Як писала ТК, перший номер українського Esquire планують випустити наступного року. Орієнтовна роздрібна ціна становитиме 50 грн, перші наклади - близько 25 тис. Перший час локальні матеріали займатимуть близько 35-40%, але до кінця 2012 року становитимуть 50%. Інвестиції в запуск проекту оцінюються у $2 млн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY