ICTV проведе конкурс відео про колишніх ув’язнених, насилля в сім’ї, наркоманію та інші проблеми

1 Серпня 2011
13742
1 Серпня 2011
16:01

ICTV проведе конкурс відео про колишніх ув’язнених, насилля в сім’ї, наркоманію та інші проблеми

13742
ICTV проведе конкурс відео про колишніх ув’язнених, насилля в сім’ї, наркоманію та інші проблеми

Телеканал ICTV разом з командою реаліті-шоу про в'язницю «Джентльмени на дачі» запустив конкурс «Життя поза ґратами». За його умовами всі охочі можуть надсилати відео, яке має гостросоціальну спрямованість, порушує актуальні питання колишніх ув'язнених, насильства в сім'ї, наркоманії, проституції та інших суспільних проблем. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відео повинно мати тривалість до 5 хвилин і обсяг до 300 Мб. Ролики варто надсилати на сайт zeki.ictv.ua у розділ «Соціальний конкурс».

 

Відеоролики будуть оцінювати: ведучий реаліті-шоу «Джентльмени на дачі» Анатолій Барбакару, ведучий програми «Максимум в Україні» Олександр Ільїних, режисер-постановник реаліті-шоу «Джентльмени на дачі» Ярослав Ластовецький, а також блогери України і Росії.

 

Усі роботи, відібрані журі, потраплять у фінал, де шляхом інтернет-голосування на сайті zeki.ictv.ua будуть визначені переможці. Автори найкращих роликів отримають винагороду: I місце - ноутбук, II місце - нетбук, III місце - смартфон.

 

Нагадаємо, «Джентльмени на дачі» (робоча назва - «Джентельмени удачі) - це нове реаліті-шоу виробництва Film.UA Television, яке вийде в ефір ICTV у новому телесезоні. Ведучий шоу - Анатолій Барбакару.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13742
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Карен
4606 дн. тому
Завтра в выпуске Джентльмены будут в детских костюмах пьесы разыгрывать:) Очень хочется на это посмотреть:)
666
4606 дн. тому
Эхххх ... :(
Cоничка
4606 дн. тому
Ужас ... Посмотрела первый выпуск аж слёзы выступили ... Побольше бы таких реалити как Джентльмены на даче Ребята все молодцы но ... очень обидно что каждую неделю будет 1 участник будет покидать проэкт
Алексей
4611 дн. тому
как попасть на ваш проэкт
Миша
4631 дн. тому
А правда что на этом проэкте в одной из драк, зек сломал комуто ребро?
123
4651 дн. тому
перемогу здобуде ролик про януковіча
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду