detector.media
01.08.2011 16:01
ICTV проведе конкурс відео про колишніх ув’язнених, насилля в сім’ї, наркоманію та інші проблеми

Телеканал ICTV разом з командою реаліті-шоу про в'язницю «Джентльмени на дачі» запустив конкурс «Життя поза ґратами». За його умовами всі охочі можуть надсилати відео, яке має гостросоціальну спрямованість, порушує актуальні питання колишніх ув'язнених, насильства в сім'ї, наркоманії, проституції та інших суспільних проблем. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Відео повинно мати тривалість до 5 хвилин і обсяг до 300 Мб. Ролики варто надсилати на сайт zeki.ictv.ua у розділ «Соціальний конкурс».

 

Відеоролики будуть оцінювати: ведучий реаліті-шоу «Джентльмени на дачі» Анатолій Барбакару, ведучий програми «Максимум в Україні» Олександр Ільїних, режисер-постановник реаліті-шоу «Джентльмени на дачі» Ярослав Ластовецький, а також блогери України і Росії.

 

Усі роботи, відібрані журі, потраплять у фінал, де шляхом інтернет-голосування на сайті zeki.ictv.ua будуть визначені переможці. Автори найкращих роликів отримають винагороду: I місце - ноутбук, II місце - нетбук, III місце - смартфон.

 

Нагадаємо, «Джентльмени на дачі» (робоча назва - «Джентельмени удачі) - це нове реаліті-шоу виробництва Film.UA Television, яке вийде в ефір ICTV у новому телесезоні. Ведучий шоу - Анатолій Барбакару.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY