Перший діловий запускає спецпроект «Напередодні великого фінансового вибуху»

27 Липня 2011
5116
27 Липня 2011
17:50

Перший діловий запускає спецпроект «Напередодні великого фінансового вибуху»

5116
Перший діловий запускає спецпроект «Напередодні великого фінансового вибуху»

Перший діловий телеканал 1 серпня розпочинає показ 5-серійного спецпроекту власного виробництва «Напередодні великого фінансового вибуху». Як повідомляє прес-служба каналу, проект підніме тему глобальних перетворень фінансової системи, на порозі яких, вважають аналітики Першого ділового, опинився світ.

 

Зокрема, автори проекту намагатимуться знайти відповіді на такі запитання: Чи уникне Єврозона хвилі дефолтів? Чи займе китайський юань місце долара як провідної валюти? Чи лишилась хоча б одна світова валюта, в якій варто тримати свої заощадження? Те, що ми спостерігаємо у світі, - це агонія застарілої економічної архітектури чи початок формування нової системи?

 

«Нині світова економічна система перебуває у критичній точці. Об\'єми боргів держав наближаються до сукупності вироблених ними товарів та послуг. Людство живе в борг і не уявляє, як за нього розраховуватися. Найцікавіше, що вирішувати проблему збираються шляхом випуску нових зобов\'язань і друком під їхнє забезпечення нових грошей. Підняття конгресом США стелі державного боргу, нова програма допомоги Греції... Одні фахівці вважають такі кроки вирішенням проблеми, інші - навпаки, її поглибленням. Економіка вимагає нової глобальної системи. Принаймні, сучасний механізм стимулювання економіки слід переглянути», - зазначається у релізі каналу.

 

Випуски «Напередодні великого фінансового вибуху» виходитимуть щодня о 21-00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду