detector.media
27.07.2011 17:50
Перший діловий запускає спецпроект «Напередодні великого фінансового вибуху»

Перший діловий телеканал 1 серпня розпочинає показ 5-серійного спецпроекту власного виробництва «Напередодні великого фінансового вибуху». Як повідомляє прес-служба каналу, проект підніме тему глобальних перетворень фінансової системи, на порозі яких, вважають аналітики Першого ділового, опинився світ.

 

Зокрема, автори проекту намагатимуться знайти відповіді на такі запитання: Чи уникне Єврозона хвилі дефолтів? Чи займе китайський юань місце долара як провідної валюти? Чи лишилась хоча б одна світова валюта, в якій варто тримати свої заощадження? Те, що ми спостерігаємо у світі, - це агонія застарілої економічної архітектури чи початок формування нової системи?

 

«Нині світова економічна система перебуває у критичній точці. Об\'єми боргів держав наближаються до сукупності вироблених ними товарів та послуг. Людство живе в борг і не уявляє, як за нього розраховуватися. Найцікавіше, що вирішувати проблему збираються шляхом випуску нових зобов\'язань і друком під їхнє забезпечення нових грошей. Підняття конгресом США стелі державного боргу, нова програма допомоги Греції... Одні фахівці вважають такі кроки вирішенням проблеми, інші - навпаки, її поглибленням. Економіка вимагає нової глобальної системи. Принаймні, сучасний механізм стимулювання економіки слід переглянути», - зазначається у релізі каналу.

 

Випуски «Напередодні великого фінансового вибуху» виходитимуть щодня о 21-00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY