Ткаченко відповів наміснику лаври щодо його закидів до сюжетів «1+1» (+ВІДЕО)

26 Липня 2011
22216
26 Липня 2011
21:33

Ткаченко відповів наміснику лаври щодо його закидів до сюжетів «1+1» (+ВІДЕО)

22216
Ткаченко відповів наміснику лаври щодо його закидів до сюжетів «1+1» (+ВІДЕО)

Генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко вважає поведінку журналіста каналу Михайла Ткача, на якого скаржився Митрополит Вишгородський і Чорнобильський, намісник Києво-Печерської лаври Павло, професійною та коректною. Про це йдеться у відповіді пана Ткаченка на відкрите звернення архієрея, розміщеній на сайті tsn.ua.

 

За словами пана Ткаченка, він ознайомився з обставинами, що містяться у зверненні митрополита. «Вважаю неправомірним втручання Церкви у редакційну політику засобу масової інформації, але поважаючи почуття вірян, та враховуючи що сюжет може бути сприйнятий неоднозначно, ми не ставимо в ефір розмову владики Павла із журналістом Михайлом Ткачем. Водночас вважаю поведінку журналіста Михайла Ткача професійною та коректною», - зазначив керівник каналу.

 

Підтримуючи принципи неупередженості та користуючись своїм правом на свободу слова, «1+1» оприлюднив відео спілкування митрополита Павла з Михайлом Ткачем в інтернеті, «аби кожен мав змогу оцінити адекватність поведінки журналістів телеканалу "1+1"».

 

 

Нагадаємо, митрополит Павло обурений тим, що журналістів «1+1» цікавлять машини і телефони священиків і що вони знімають лавру прихованою камерою. Він також не виключає своїх юридичних дій з приводу «принижування честі, гідності, ділової репутації Києво-Печерської лаври та священноначалія» у сюжетах «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22216
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сарматка
4657 дн. тому
Пане Ткаченку, справді, Ви - занадто толерантний... Хоча все це обумовлено місцем Вашого ... А як на мене, то ці представники кгб-фашистського режиму занадто вільно себе поводять в незалежній Україні... Фашистській - бо Росія сьогодні є єдиною фашистською державою за висновками світових експертів.. намісник // 28.07.2011 12:17:47 Помилилися, шановний! БО первоапостольний кірюша вступав в сан "патріарха" уже в чині генерал-майора ФСБ, а не полковник як Ви применшили ...
Намісник
4657 дн. тому
Дивно, але Ткаченко нормально відповів.
намісник
4658 дн. тому
Московський патріархат остаточно морально розклався. І тон тут задає полковник кгб Гундяєв, який себе вчора сплутав зі Святим Володимиром Хрестителем, обізвавши його "Кіріллом". Усім церковникам МП в Україні, які ще зберегли рештки розуму й совісті, треба негайно переходити в Київський патріархат. Геть від цього сатанинського кодла.
AlexK
4659 дн. тому
Думаю, неповага до вірян--це, як раз, приховування цих фактів і "показ" сюжету винятково в інтернеті.
sirko_08
4659 дн. тому
Невже ці служителі не розуміють що найбільше дискридитують церкву не журналісти а самі вони своєю дикунською поведінкою.
колега
4659 дн. тому
Молодці хлопці. І сюжет правильний, і відповідь правильна. Правда, занадто толерантна.
EURONEWS
4660 дн. тому
ЭТО НЕ СЛУЖИТЕЛЬ ЦЕРКВИ - ЭТО ЖИРНАЯ, ТОЛСТАЯ, ВОНЮЧАЯ, ЧЕЛОВЕКОПОДОБНАЯ ТВАРЬ...ДА КАКИЕ В ЛАВРЕ СВЯЩЕННИКИ - ЭТО МРАЗИ ИЗ МОСКАЛЬСКИХ СПЕЦСЛУЖБ. ВСЕ В ЭФИР ДАЙТЕ, ПУСТЬ ИХ ПРИХОЖАНЕ ПРОЗРЕЮТ. ПОЗОРИЩЕ... ОНИ СЕБЯ ВСЕ ТАМ "ЛАНДИКАМИ" ВОЗОМНИЛИ. РАЙ У НИХ НА ЗЕМЛЕ... УРОДЫ !!!
Борис
4660 дн. тому
Чому не ставите в ефір, адекватні люди і так все розуміють, а віряни нехай бачуть...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду