detector.media
26.07.2011 21:33
Ткаченко відповів наміснику лаври щодо його закидів до сюжетів «1+1» (+ВІДЕО)

Генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко вважає поведінку журналіста каналу Михайла Ткача, на якого скаржився Митрополит Вишгородський і Чорнобильський, намісник Києво-Печерської лаври Павло, професійною та коректною. Про це йдеться у відповіді пана Ткаченка на відкрите звернення архієрея, розміщеній на сайті tsn.ua.

 

За словами пана Ткаченка, він ознайомився з обставинами, що містяться у зверненні митрополита. «Вважаю неправомірним втручання Церкви у редакційну політику засобу масової інформації, але поважаючи почуття вірян, та враховуючи що сюжет може бути сприйнятий неоднозначно, ми не ставимо в ефір розмову владики Павла із журналістом Михайлом Ткачем. Водночас вважаю поведінку журналіста Михайла Ткача професійною та коректною», - зазначив керівник каналу.

 

Підтримуючи принципи неупередженості та користуючись своїм правом на свободу слова, «1+1» оприлюднив відео спілкування митрополита Павла з Михайлом Ткачем в інтернеті, «аби кожен мав змогу оцінити адекватність поведінки журналістів телеканалу "1+1"».

 

 

Нагадаємо, митрополит Павло обурений тим, що журналістів «1+1» цікавлять машини і телефони священиків і що вони знімають лавру прихованою камерою. Він також не виключає своїх юридичних дій з приводу «принижування честі, гідності, ділової репутації Києво-Печерської лаври та священноначалія» у сюжетах «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY