«2+2» покаже два матчі Ліги чемпіонів

25 Липня 2011
8937
25 Липня 2011
17:37

«2+2» покаже два матчі Ліги чемпіонів

8937
«2+2» покаже два матчі Ліги чемпіонів

«2+2» покаже два матчі кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА за участю «Динамо» (Київ) та «Рубін» (Казань). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Матч «Динамо»- «Рубін» вийде 26 липня о 20:50. Його коментуватиме в ефірі «2+2» Денис Босянок.

 

Також канал покаже матч-відповідь, який відбудеться 3 серпня.

 

Трансляція двобою «Динамо» - «Рубін» в ефірі «2+2» супроводжуватиметься спецвипуском програми «Профутбол» - «Профутбол онлайн». До і після матчу відбудуться прямі включення, під час яких ведучий Ігор Циганик, експерти - заслужені тренери України Олександр Іщенко та Леонід Буряк, журналісти аналізуватимуть перебіг події на футбольному полі та результати зустрічі.

 

Нагадаємо, також «2+2» транслює частину матчів «Прем\'єр-ліги», єдиного телетранслятора якої ще не визначено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8937
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ГДЕТОРЯДОМ
4658 дн. тому
Трансляция матча "Динамо" - "Рубин" в России под вопросом Добавлено: 26.07.11 10:32 Источник: Советский спорт Пока не ясно, покажет ли сегодня "Россия 2" матч "Динамо" и "Рубина". Вчера вечером переговоры между российским каналом и украинской стороной ни к чему не привели. Как сообщил начальник дирекции спортивных программ "России 2" Дмитрий Анисимов, есть вероятность, что договоренность о показе будет достигнута сегодня. По имеющимся данным, сложности в переговорах возникли из-за финансовых запросов украинской стороны. Надо также отметить, что ответную игру в Казани "Россия 2" планирует показать впрямую.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду