Герман пожалілася, що її не включили до Міжвідомчої групи з аналізу дотримання свободи слова

21 Липня 2011
34649
21 Липня 2011
12:36

Герман пожалілася, що її не включили до Міжвідомчої групи з аналізу дотримання свободи слова

34649
Герман пожалілася, що її не включили до Міжвідомчої групи з аналізу дотримання свободи слова

Ганна Герман дуже шкодує, що її не включено до Міжвідомчої робочої групи з аналізу дотримання свободи слова, адже вона журналіст з великим досвідом. Про це радник президента України, керівник головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента заявила в ефірі 5-го каналу 20 липня.

 

«Мені дуже шкода, що мене теж не взяли до тої комісії, бо я дещо розуміюся у журналістиці, я в журналістиці з 1982 року, дуже багато працювала на "Радіо Свобода", де вчать свободі преси. Думаю, що я там була б корисна», - заявила радник президента.

 

Також пані Герман закликала журналістів брати активну участь у роботі Міжвідомчої робочої групи і не відмовлятись від участі в ній.

 

«Я би дуже хотіла, щоб журналісти з іменем, незалежні журналісти йшли туди працювати. Такі журналісти, які мають стержень, повинні входити до таких комісій і так робити погоду. Відмовлятися - це найлегше, що можна зробити. Якщо ви (журналісти - ред.) справді хочете впливати на процес - ви повинні йти в ці структури і працювати», - заявила Ганна Герман.

 

Нагадаємо, 6 липня президент України Віктор Янукович створив Міжвідомчу робочу групу з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, яку очолила прес-секретар глави держави Дарка Чепак. Перше засідання відбулося 7 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34649
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гражданин УРКАины
4630 дн. тому
.....одним словом - старую шалаву просто ПРОБРОСИЛИ ...все по - рГынальному....поиспользовали как презерватив, и ....
аналитик
4654 дн. тому
Герман очень сильно помогла Януковичу, ведь в ПР, людей, способных грамотно говорить - не больше десятка. Власть взяли, теперь она не сильно и нужна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду