detector.media
21.07.2011 12:36
Герман пожалілася, що її не включили до Міжвідомчої групи з аналізу дотримання свободи слова

Ганна Герман дуже шкодує, що її не включено до Міжвідомчої робочої групи з аналізу дотримання свободи слова, адже вона журналіст з великим досвідом. Про це радник президента України, керівник головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента заявила в ефірі 5-го каналу 20 липня.

 

«Мені дуже шкода, що мене теж не взяли до тої комісії, бо я дещо розуміюся у журналістиці, я в журналістиці з 1982 року, дуже багато працювала на "Радіо Свобода", де вчать свободі преси. Думаю, що я там була б корисна», - заявила радник президента.

 

Також пані Герман закликала журналістів брати активну участь у роботі Міжвідомчої робочої групи і не відмовлятись від участі в ній.

 

«Я би дуже хотіла, щоб журналісти з іменем, незалежні журналісти йшли туди працювати. Такі журналісти, які мають стержень, повинні входити до таких комісій і так робити погоду. Відмовлятися - це найлегше, що можна зробити. Якщо ви (журналісти - ред.) справді хочете впливати на процес - ви повинні йти в ці структури і працювати», - заявила Ганна Герман.

 

Нагадаємо, 6 липня президент України Віктор Янукович створив Міжвідомчу робочу групу з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів, яку очолила прес-секретар глави держави Дарка Чепак. Перше засідання відбулося 7 липня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY