ТЕТ розпочав зйомки серіалу за власною ідеєю «Щоденники Темного»

6 Липня 2011
20019
6 Липня 2011
14:58

ТЕТ розпочав зйомки серіалу за власною ідеєю «Щоденники Темного»

20019
ТЕТ розпочав зйомки серіалу за власною ідеєю «Щоденники Темного»

2 липня канал ТЕТ розпочав зйомки містичного серіалу за власною ідеєю «Щоденники темного». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Сюжети серіалу засновані на дивних подіях, що відбуваються у загадковому місті Темному. Кожна серія присвячена окремій історії.

 

Одна із серій розповідає про дівчину, яка одним своїм голосом заманює хлопця до будинку з містичним антуражем. Інша - описує загадкову історію утоплениці, яка перевтілюється у мавку. «Красиві та юні дівчата потрапляють у небезпечні історії, в яких гарні парубки виявляються...поганими хлопцями, вампірами чи перевертнями... а дівчата - мавками, русалками чи відьмами. Заборонений плід, невідомість, загадковість та сексуальність - глядач затамує подих і зможе розслабитися, тільки додивившись серію до кінця», - йдеться у повідомленні каналу

 

Керівник проекту - Вікторія Лєзіна-Масляна. Як зазначається, над першими серіями «Щоденників Темного» працює відразу два знімальних майданчики. Зйомки відбуватимуться в основному на пленері - на кладовищі, у лісах, у покинутих будинках.

 

«Подібного серіалу в Україні ще не було. Це оригінальна ідея ТЕТ, і вона цілком у тренді голлівудських містичних серіалів. Це експеримент для нас. Але будемо сподіватися, що глядачів вона більше привабить, аніж налякає», - говорить Ірина Костюк, генеральний продюсер ТЕТ.

 

Вихід в ефірі серіалу заплановано на осінній сезон.

 

Як писала ТК, канал ТЕТ також планує знімати вампірський серіал за ізраїльським форматом Split компанії Dori Media. Це стрічка про школярів, життя яких протікає на території художнього коледжу. У фільмі розгортається історія кохання між дівчиною і вампіром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20019
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду