ТЕТ запускає українську версію «Бабунів та дідунів»

6 Липня 2011
13840
6 Липня 2011
15:58

ТЕТ запускає українську версію «Бабунів та дідунів»

13840
ТЕТ запускає українську версію «Бабунів та дідунів»

ТЕТ розпочав зйомки проекту власного виробництва «Бабуни і дідуни» за форматом Benidorm Bastards компанії SevenOne Internation GmbH. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як писала «Детектор медіа», ТЕТ придбав формат Benidorm Bastards у лютому 2011. Нагадаємо, за умовами формату, підставні герої - дідусі та бабусі - розповідають про те, як вони нібито відвідували вечірки, пили, кохались, а прихована камера фіксує реакцію перехожих на почуті репліки.

 

Перші зйомки проекту відбулися у Маріїнському парку: «Кастинг для проекту проводили дуже ретельно. Основною умовою було те, щоб бабуни і дідуни в житті почувалися на 25 і не більше - всі герої, а їх восьмеро, насправді є такими і в житті. Хтось з них пов`язаний з акторською професією, а хтось зробив її своїм хобі не так давно, але головне, що вони не грають у кадрі», - йдеться у повідомленні.

 

Запуск проекту в ефірі заплановано на осінь 2011.

 

Нагадаємо, канал також показував оригінальну версію цього шоу по неділях о 12:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13840
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду