ТЕТ оголосив кастинги на нове реаліті-шоу про першокурсників

15 Липня 2011
12928
15 Липня 2011
10:48

ТЕТ оголосив кастинги на нове реаліті-шоу про першокурсників

12928
ТЕТ оголосив кастинги на нове реаліті-шоу про першокурсників

Канал ТЕТ оголосив кастинги на нове щоденне реаліті-шоу про студентів першого курсу. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Нагадаємо, ТК уже повідомляла про те, що ТЕТ має намір запустити реаліті-шоу під робочою назвою «21.00», яке розповідатиме про життя школярок, які приїхали у велике місто, стали студентками та про те, що відбуватиметься у їхньому житті.

 

«Їхнє життя різко зміниться - нові друзі, великі надії і перші великі розчарування. Кожна серія - це один день з життя п'яти колишніх школярок. Хлопці, розваги та стильний вигляд - для тих дівчат, кому життя вже дало багато! І постійна боротьба за виживання і свою мрію - для провінціалок, у яких немає нічого, крім віри у себе. Усіх героїнь об'єднує одне місце - кафе, де хтось працює, а хтось просто збирається, щоб погомоніти про свої "доросле" життя-буття», - йдеться у повідомленні каналу.

 

За словами маркетинг-директора каналу Анни Єлісєєвої, за жанром - це мікс реаліті-шоу і серіалу - «серіаліті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12928
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду