Угорщина скоординувала з Україною 37 частотних присвоєнь для цифрового телебачення

14 Липня 2011
14306
14 Липня 2011
19:13

Угорщина скоординувала з Україною 37 частотних присвоєнь для цифрового телебачення

14306
Угорщина скоординувала з Україною 37 частотних присвоєнь для цифрового телебачення

Україна та Угорщина провели координацію частотних присвоєнь станціям наземного телебачення (DVB-T). Про це повідомляє прес-служба Українського державного центру радіочастот, де відбувалася зустріч технічних експертів адміністрацій зв'язку України та Угорщини.

 

Угорщина скоординувала 37 частотних присвоєнь (16 позапланових) DVB-T станціям України, водночас Україна скоординувала 21 частотне присвоєння (з них - 9 позапланових) DVB-T станціям Угорщини.

 

Також учасники зустрічі обмінялися інформацією щодо особливостей впровадження DVB-T в обох країнах під час перехідного періоду від аналогового до цифрового мовлення.

 

Як повідомляла ТК, у травні Польща скоординувала для DVB-станцій України 90 частотних присвоєнь, Словаччина - 49.

 

Наприкінці травня відбулася зустріч з питань координації частотних присвоєнь України та Білорусі. Чим вона закінчилася, УДЦР не повідомляє.

 

У червні понад 750 частотних присвоєнь станціям DVB-T скоординували Україна і Російська Федерація. Скільки саме частот скоординовано для України, а скільки - для Росії, не уточнюється.

 

Нагадаємо, для розбудови наземної цифрової телемережі провайдер чотирьох мультиплексів «Зеонбуд» загалом використовуватиме 668 частот у 167 населених пунктах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14306
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду