Україна і Росія координують частотні присвоєння для DVB-T

7 Червня 2011
13976
7 Червня 2011
12:31

Україна і Росія координують частотні присвоєння для DVB-T

13976
Україна і Росія координують частотні присвоєння для DVB-T

6 червня в Українському державному центрі радіочастот (УДЦР) розпочалася двостороння зустріч технічних експертів адміністрацій зв'язку України та Російської Федерації з питань координації частотних присвоєнь наземним радіоелектронним засобам (РЕЗ). Про це повідомляє прес-служба УДЦР.

 

Сторони планують з-поміж іншого обмінятися інформацією щодо особливостей впровадження DVB-T в перехідний період від аналогового до цифрового мовлення, скоординувати частотні присвоєння DVB-T станціям у прикордонних регіонах.

 

Робота з координації частотних присвоєнь наземним РЕЗ триватиме до 10 червня.

 

Раніше, 24-28 травня, двостороння зустріч технічних експертів УДЦР та Адміністрації зв'язку Республіки Білорусь з питань координації частотних присвоєнь наземним РЕЗ відбулася в Мінську.

 

Сторони планували скоординувати зокрема і частотні присвоєння DVB-Т станціям в прикордонних регіонах на перехідний період від аналогового до цифрового мовлення. Чим закінчилася зустріч, УДЦР не повідомляє.

 

Як повідомляла ТК, у травні Польща скоординувала для DVB-станцій України 90 частотних присвоєнь, Словаччина - 49.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13976
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду