detector.media
14.07.2011 19:13
Угорщина скоординувала з Україною 37 частотних присвоєнь для цифрового телебачення

Україна та Угорщина провели координацію частотних присвоєнь станціям наземного телебачення (DVB-T). Про це повідомляє прес-служба Українського державного центру радіочастот, де відбувалася зустріч технічних експертів адміністрацій зв'язку України та Угорщини.

 

Угорщина скоординувала 37 частотних присвоєнь (16 позапланових) DVB-T станціям України, водночас Україна скоординувала 21 частотне присвоєння (з них - 9 позапланових) DVB-T станціям Угорщини.

 

Також учасники зустрічі обмінялися інформацією щодо особливостей впровадження DVB-T в обох країнах під час перехідного періоду від аналогового до цифрового мовлення.

 

Як повідомляла ТК, у травні Польща скоординувала для DVB-станцій України 90 частотних присвоєнь, Словаччина - 49.

 

Наприкінці травня відбулася зустріч з питань координації частотних присвоєнь України та Білорусі. Чим вона закінчилася, УДЦР не повідомляє.

 

У червні понад 750 частотних присвоєнь станціям DVB-T скоординували Україна і Російська Федерація. Скільки саме частот скоординовано для України, а скільки - для Росії, не уточнюється.

 

Нагадаємо, для розбудови наземної цифрової телемережі провайдер чотирьох мультиплексів «Зеонбуд» загалом використовуватиме 668 частот у 167 населених пунктах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY