detector.media
12.07.2011 20:13
Екс-керівник Bigmir Ольга Сич очолила цифрове агентство Digitas
Екс-керівник Bigmir Ольга Сич очолила цифрове агентство Digitas

Екс-директор Bigmir Ольга Сич очолила цифрове агентство повного циклу Digitas, яке входить до комунікаційно-рекламного холдингу Publicis Groupe Ukraine. Про це «Детектор медіа» повідомили в піар-службі холдингу.

 

Ольга Сич працювала протягом 10 років у друкованих та інтернет-виданнях, у тому числі очолювала відділи маркетингу та окремі друковані видання й інтернет-проекти. До Publicis Groupe вона перейшла з холдингу KP Media, де працювала директором інтернет-порталу Bigmir.

 

В агенції Digitas та холдингу Publicis Groupe впевнені, що новий керівник посилить команду й «утвердить агентство в лідерах ринку всерйоз і надовго».

 

Нагадаємо, що агентство Digitas Ukraine було створено у вересні 2009 року. Перед агентством насамперед ставилося завдання надавати сервіс наявним клієнтам медіаагентств холдингу. У 2010 році Digitas посіло третє місце в рейтингу інтернет-медіаагентств України за бюджетами (дані ВРК).

 

У грудні 2010 року Digitas залишив його перший директор Максим Макаренко. У березні 2011 року він став менеджером зі зв'язків з агентствами українського офісу Google.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY