Компанія Роднянського відкриє компанію-кінопрокатника в Чехії

6 Липня 2011
5671
6 Липня 2011
10:59

Компанія Роднянського відкриє компанію-кінопрокатника в Чехії

5671
Компанія Роднянського відкриє компанію-кінопрокатника в Чехії

Німецька група компаній з ліцензування і дистрибуції контент-прав A Company Consulting & Licensing (мажоритарний власник якої - російська компанія AR Films Олександра Роднянського) запускає нову кінодистриб'юторську компанію в Чехії EEAP Film Distribution CZ-SK s.r.o. зі штаб-квартирою в Празі. Про це пише Media Business Reports.

 

Новий прокатник буде працювати на ринках Чехії і Словаччини. Компанія EEAP CZ-SK повністю належатиме A Company, а її основним обов'язком стане кінотеатральна і DVD-дистрибуція з пакету компанії Eastern European Acquisition Pool (EEAP) на території Чехії і Словаччини. Також вона відповідатиме за локальну дистрибуцію телевізійних і VOD-прав.

 

Крім того, EEAP CZ-SK займеться дистрибуцією фільмів від незалежних локальних чеських і словацьких компаній. Першочергово EEAP CZ-SK співпрацюватиме по театральному кінопрокату на території Чехії з місцевим кінодистриб'ютором Falcon. Посаду керівного директора компаній займе чешка Крістін Даоудова (Christine Daoudova), яка раніше займала пост менеджера і супервайзера з телевізійних і VOD-продажів A Company в Центральній Європі.

 

Найближчі релізи новоутвореної компанії включають: трилер Джима Шеридана «Дім мрій» (Dream House), драму Джорджа Клуні «Березневі іди» (The Ides of March), хорор Джеймса Уоткінса «Жінка в чорному» (The Woman in Black), трилер Роджера Дональдсона «Голодний кролик атакує» (Hungry Rabbit Jumps), а також фантастику Тома Тиквера «Хмарний атлас» (Cloud Atlas).

 

Як писала ТК, AR Films у квітні цього року придбала за 7,5-10 млн євро 51% німецької A Company, дистриб'ютора західного кіно в країнах Східної Європи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5671
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду