detector.media
06.07.2011 10:59
Компанія Роднянського відкриє компанію-кінопрокатника в Чехії

Німецька група компаній з ліцензування і дистрибуції контент-прав A Company Consulting & Licensing (мажоритарний власник якої - російська компанія AR Films Олександра Роднянського) запускає нову кінодистриб'юторську компанію в Чехії EEAP Film Distribution CZ-SK s.r.o. зі штаб-квартирою в Празі. Про це пише Media Business Reports.

 

Новий прокатник буде працювати на ринках Чехії і Словаччини. Компанія EEAP CZ-SK повністю належатиме A Company, а її основним обов'язком стане кінотеатральна і DVD-дистрибуція з пакету компанії Eastern European Acquisition Pool (EEAP) на території Чехії і Словаччини. Також вона відповідатиме за локальну дистрибуцію телевізійних і VOD-прав.

 

Крім того, EEAP CZ-SK займеться дистрибуцією фільмів від незалежних локальних чеських і словацьких компаній. Першочергово EEAP CZ-SK співпрацюватиме по театральному кінопрокату на території Чехії з місцевим кінодистриб'ютором Falcon. Посаду керівного директора компаній займе чешка Крістін Даоудова (Christine Daoudova), яка раніше займала пост менеджера і супервайзера з телевізійних і VOD-продажів A Company в Центральній Європі.

 

Найближчі релізи новоутвореної компанії включають: трилер Джима Шеридана «Дім мрій» (Dream House), драму Джорджа Клуні «Березневі іди» (The Ides of March), хорор Джеймса Уоткінса «Жінка в чорному» (The Woman in Black), трилер Роджера Дональдсона «Голодний кролик атакує» (Hungry Rabbit Jumps), а також фантастику Тома Тиквера «Хмарний атлас» (Cloud Atlas).

 

Як писала ТК, AR Films у квітні цього року придбала за 7,5-10 млн євро 51% німецької A Company, дистриб'ютора західного кіно в країнах Східної Європи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY