YouTube запустив «Кінозал» для російськомовної аудиторії

25 Червня 2011
12463
25 Червня 2011
18:35

YouTube запустив «Кінозал» для російськомовної аудиторії

12463
YouTube запустив «Кінозал» для російськомовної аудиторії

YouTube запустив розділ «Кінозал» для російськомовної аудиторії. Зараз у розділі доступні понад 400 фільмів як класичних, так і сучасних, повідомляє AIN.

 

Усі фільми розподілені за 13 категоріями, серед яких комедії, драми, анімація і документальне кіно. У проекті «Кінозал» беруть участь кіно концерн «Мосфільм», кіностудія «Ленфільм», а також Одеська кіностудія, Кіностудія імені Горького, кінокомпанія Star Media та інші.

 

Раніше локальні версії розділу «Кінозал» були запущені YouTube у США і Великій Британії.

 

YouTube є найбільшим відеохостингом у світі. Щоденно користувачі ресурсу здійснюють 3 млрд переглядів і завантажують на сайт понад 48 годин відео на хвилину.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12463
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sea
4705 дн. тому
власне розділ муві працює для всіх, так що можете переступити через себе і дописати і україномовну аудиторію. Ой, про що же я! Це ж копірастований копіпаст з третього сайту - зробити пару кліків мишею для перевірки інфи на ютубі і подати її як власну - то вже занадто.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду