Працівники Луганської ОДТРК відхрестилися від заяви щодо генпродюсера-росіянина

21 Червня 2011
14245
21 Червня 2011
17:21

Працівники Луганської ОДТРК відхрестилися від заяви щодо генпродюсера-росіянина

14245
Працівники Луганської ОДТРК відхрестилися від заяви щодо генпродюсера-росіянина

Трудовий колектив ДО Луганської обласної державної телерадіокомпанії на зборах визнав розповсюджене минулого тижня звернення таким, що не є зверненням трудового колективу. На основі відповідного рішення генеральний директор ОДТРК Віталій Гаркуша надіслав президенту, прем'єр-міністру, керівництву області тощо спростувальну заяву.

 

Нагадаємо, 16 червня творчі співробітники Луганської обласної телерадіокомпанії попросили владу втрутитися у ситуацію, що склалася на ТРК, і звільнити генпродюсера-росіянина. Як зазначалося у їхньому зверненні, генеральний продюсер В'ячеслав Матвєєв займається «системним руйнуванням» компанії. Також колектив ЛОДТРК з'ясував, що він  є «російським піарником та власне громадянином Російської Федерації», саме тому він переформатував концепцію «у бік висвітлення не стільки соціально значущих для області питань, скільки суто політичних, здатних загострити й без цього непросту обстановку в регіоні».

 

У зверненні за підписом Віталія Гаркуші говориться, що працівники ЛОДТРК обурені діями невідомих осіб, які від їхнього імені пишуть листи з «недостовірною інформацією» і навмисне розпалюють конфліктні ситуації у ТРК.

 

Наводимо текст звернення і протоколу зборів, у якому взяли участь 82 з 240 працівників (за принципом 1/3) ЛОДТРК.

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14245
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
$
4690 дн. тому
На этом собрании присутствовало менее четверти трудового коллектива ГО ЛОГТРК, и главной целью гендиректора было узнать - кто стуканул. Заметьте, в протоколе не указано количество участников. Действительно ВЕСЬ коллектив не является автором заявления о генпродюсере.
репа
4691 дн. тому
Наверняка старики противятся смене поколений
ОДТРК
4691 дн. тому
Коллеги, так что там у вас происходит? Объясните толком.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду