detector.media
21.06.2011 17:21
Працівники Луганської ОДТРК відхрестилися від заяви щодо генпродюсера-росіянина

Трудовий колектив ДО Луганської обласної державної телерадіокомпанії на зборах визнав розповсюджене минулого тижня звернення таким, що не є зверненням трудового колективу. На основі відповідного рішення генеральний директор ОДТРК Віталій Гаркуша надіслав президенту, прем'єр-міністру, керівництву області тощо спростувальну заяву.

 

Нагадаємо, 16 червня творчі співробітники Луганської обласної телерадіокомпанії попросили владу втрутитися у ситуацію, що склалася на ТРК, і звільнити генпродюсера-росіянина. Як зазначалося у їхньому зверненні, генеральний продюсер В'ячеслав Матвєєв займається «системним руйнуванням» компанії. Також колектив ЛОДТРК з'ясував, що він  є «російським піарником та власне громадянином Російської Федерації», саме тому він переформатував концепцію «у бік висвітлення не стільки соціально значущих для області питань, скільки суто політичних, здатних загострити й без цього непросту обстановку в регіоні».

 

У зверненні за підписом Віталія Гаркуші говориться, що працівники ЛОДТРК обурені діями невідомих осіб, які від їхнього імені пишуть листи з «недостовірною інформацією» і навмисне розпалюють конфліктні ситуації у ТРК.

 

Наводимо текст звернення і протоколу зборів, у якому взяли участь 82 з 240 працівників (за принципом 1/3) ЛОДТРК.

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY