Руслан Терещенко очолив новоутворений департамент «України»

21 Червня 2011
11512
21 Червня 2011
15:55

Руслан Терещенко очолив новоутворений департамент «України»

11512
Руслан Терещенко очолив новоутворений департамент «України»

Руслан Терещенко очолив новоутворений департамент маркетингу і комунікацій телеканалу «Україна». Про це повідомляє прес-служба ТРК «Україна».

 

На початку червня ТК повідомляла, що Руслан Терещенко йде з СТБ на «Україну». На СТБ він був директором департаменту маркетингу.

 

Наразі до завдань пана Терещенка входить розробка і реалізація стратегії розвитку бренду каналу, стратегії комунікацій і формування маркетингової інфраструктури всередині каналу.

 

«"Україна" - один із каналів країни, що найбільш динамічно розвиваються. Щорічно, протягом останніх шести років, канал збільшує свою частку аудиторії. Зараз канал змінюється. Ці зміни свідчать про серйозність і масштаб цілей, які стоять перед топ-менеджерами. Робота на телеканалі "Україна" у такий непростий період - це певний виклик для мене, але це також і означає, що я зможу по-новому подивитися на багато речей, а накопичені знання і досвід допоможуть мені й моїй команді досягти поставлених цілей», - говорить Руслан Терещенко.

 

Коментуючи створення нового департаменту і призначення Руслана Терещенка, директор телеканалу «Україна» Марина Миргородська зазначила, що каналу необхідна ефективна комунікація і сильний бренд.

 

Руслан Терещенко закінчив НТУУ «КПІ», факультет менеджменту і маркетингу. Працював керівником відділу ТБ-планування і закупок РА Initiative Media, маркетологом телегрупи StarLight (колишній MediaLight), керівником медіадепартаменту FCB Media Arts, директором з планування РА Media Systems. З 2005 по 2011 рік обіймав посаду директора департаменту маркетингу телеканалу СТБ.

 

Нагадаємо, з 1 червня генеральним директором ТОВ «Медіа група "Україна"» став Федір Огарков, а директором з новинного мовлення телеканалу «Україна» - Ігор Золотаревський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду