detector.media
21.06.2011 15:55
Руслан Терещенко очолив новоутворений департамент «України»

Руслан Терещенко очолив новоутворений департамент маркетингу і комунікацій телеканалу «Україна». Про це повідомляє прес-служба ТРК «Україна».

 

На початку червня ТК повідомляла, що Руслан Терещенко йде з СТБ на «Україну». На СТБ він був директором департаменту маркетингу.

 

Наразі до завдань пана Терещенка входить розробка і реалізація стратегії розвитку бренду каналу, стратегії комунікацій і формування маркетингової інфраструктури всередині каналу.

 

«"Україна" - один із каналів країни, що найбільш динамічно розвиваються. Щорічно, протягом останніх шести років, канал збільшує свою частку аудиторії. Зараз канал змінюється. Ці зміни свідчать про серйозність і масштаб цілей, які стоять перед топ-менеджерами. Робота на телеканалі "Україна" у такий непростий період - це певний виклик для мене, але це також і означає, що я зможу по-новому подивитися на багато речей, а накопичені знання і досвід допоможуть мені й моїй команді досягти поставлених цілей», - говорить Руслан Терещенко.

 

Коментуючи створення нового департаменту і призначення Руслана Терещенка, директор телеканалу «Україна» Марина Миргородська зазначила, що каналу необхідна ефективна комунікація і сильний бренд.

 

Руслан Терещенко закінчив НТУУ «КПІ», факультет менеджменту і маркетингу. Працював керівником відділу ТБ-планування і закупок РА Initiative Media, маркетологом телегрупи StarLight (колишній MediaLight), керівником медіадепартаменту FCB Media Arts, директором з планування РА Media Systems. З 2005 по 2011 рік обіймав посаду директора департаменту маркетингу телеканалу СТБ.

 

Нагадаємо, з 1 червня генеральним директором ТОВ «Медіа група "Україна"» став Федір Огарков, а директором з новинного мовлення телеканалу «Україна» - Ігор Золотаревський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY